Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel

Stockholms kulinariska landskap bereder sig på att välkomna ett nytt och spännande restaurangkoncept. Sedan 2017 har Rutabaga erbjudit vegetariska rätter av högsta kvalitet och kommer nu att genomgå en förändring. Efter sommaren 2023 tar en ny restaurangsatsning under ledning av Mathias Dahlgren över de lokaler där Rutabaga tidigare låg, intill Grand Hôtel Stockholm.

Den sista serveringen på Rutabaga i dess nuvarande form kommer att äga rum den 13 juli. Efter det kommer tiden att ägnas åt att utveckla och utforma den nya restaurangen som ska ta plats i samma lokaler. Arbetsprocessen har redan inletts och innefattar att söka efter de bästa råvarorna och produkterna, skapa en gastronomisk profil och göra flera inspirationsresor.

För Grand Hôtel innebär denna nya restaurangsatsning ett bevis på att hotellet fortsätter att vara en ledande aktör internationellt när det gäller mat- och dryckesupplevelser för både hotellgäster och besökare.

Rutabaga tar emot sina sista gäster den 13 juli, och bokningar kan göras via Grand Hôtels hemsida. Det nya restaurangkonceptet kommer att presenteras under sommaren 2023.

Lämna en kommentar