Nyöppning av Smådalarö gårds restaurang

Smådalarö Gård Hotell & Spa, en vacker destination i Stockholms skärgård, har genomgått en omfattande renovering under två år och nylanserades i juli 2021. Nu har Brasserie & Bränneri, hotellets restaurang, fått samma omfattande förnyelse.

Restaurangen består av en matsal, glasveranda samt uteservering och erbjuder även en exklusiv middagsupplevelse i Chambre Séparée. Den nyrenoverade Brasserie & Bränneri har ökat ljusinsläpp och bättre akustik samt utvald design och inredning med fler sittplatser. Rustika material av hög kvalitet har använts för att skapa en lantlig eskapism och avslappnad lyx som speglar Smådalarös brokiga historia.

Brasserie & Bränneri serverar mat och dryck efter säsong med inspiration från havet och skogen, och samarbetar med flera gårdar i närområdet. Restaurangen bjuder på matupplevelser från morgon till kväll och serverar frukost, lunch och middag. Med platsens historia och den vackra skärgårdsmiljön skapas minnesvärda stunder för både hotellgäster och besökare.

Besökare på Brasserie & Bränneri kan förvänta sig en unik matupplevelse i en avslappnad och historisk miljö med utsikt över den vackra skärgården.

Läs mer på Smadalarogard.se

Lämna en kommentar